Onze experts

Marloes Mulder

“Kracht van eenvoud”

Aangenaam! Ik ben Marloes Mulder en eigenaar Diëtist Enschede, onderdeel van Fuego. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit mooie werk mag doen. Dagelijks ervaar ik wat de kracht van voeding is. Mijn cliënten krijgen meer energie, voelen zich fitter en stralen weer, medicatie kan worden afgebouwd, (vage) klachten verdwijnen… en dat allemaal door pure en onbewerkte voeding.

Daarnaast is het super om in een team te werken met orthomoleculair geschoolde collega’s. De lijnen zijn kort en we sparren regelmatig met elkaar om het beste resultaat te krijgen.

Naast mijn werk bij Fuego leef ik samen met drie ‘mannen’ waar ik graag mee reis: Sander mijn man en mijn zoons Era en Noa. Voor een goede kop chai thee latte, yoga of gitaar spelen, kun je mij midden in de nacht wakker maken.

En bovenal houd ik heel erg van lekker eten en op zijn tijd… niet lachen: een advocaatje met slagroom 😉

dietist enschede fuego
dietist enschede fuego

Anna Brune

“East meets west”

Welkom! Ik ben Anna Brune en werkzaam bij Fuego. Graag help ik jou het optimale uit jouw gezondheid te halen op het gebied van voeding.

Ik combineer de Westerse diëtetiek en meest recente wetenschappelijke inzichten met de eeuwenoude Oosterse geneeswijzen: Ayurveda en de Chinese 5 elementen voeding.

Voor mij is het toepassen van deze combinatie van Oost en West ‘the best of both worlds’. Ik moedig je aan te luisteren naar je gevoel en intuïtie, vooral ook op het gebied van voeding.

In mijn vrije tijd kun je mij vooral in de natuur vinden met mijn hond Sammy. Ik heb een passie voor eilanden. Dichtbij waai ik graag uit op Texel, maar verder weg ligt mijn hart al heel lang op Sardinië en bij (bijna) alles wat daarmee verbonden is.. Guilty pleasure: een goed glas Italiaanse wijn!

Jo-Anne Hijlkema

“Rustig en bedachtzaam”

Hi! Ik ben Jo-Anne Hijlkema en ben werkzaam bij Fuego. Al zo lang ik me kan herinneren houd ik van het onderwerp voeding. Zo had ik als kind last van huid- en darmproblemen. Met pure en onbewerkte voeding heb ik de oorzaak hiervan kunnen weghalen.

Mijn lichaam is altijd al erg gevoelig geweest en daarom neem ik mijn gezondheid dan ook erg serieus.Ik ga echt ‘aan’ op de combinatie van de juiste voeding en mensen coachen naar een goed resultaat.

Op hoofdlijnen eet ik zo puur en onbewerkt mogelijk maar… ik ben ook gek op chocolade en een goed glas wijn op zijn tijd kan ik ook zeker waarderen. Belangrijk vind ik het om samen met jou te gaan kijken naar wat voor jou haalbaar is en wat past in jouw leven.

Iedereen verdient het namelijk om zich lekker in zijn of haar eigen vel te zitten.  

dietist enschede fuego

In de media

Enkele weken geleden was Marlieke Kremer bij Fuego op bezoek om opnames te maken voor haar programma Mijn Spirituele ZoektochtWe spraken over een aantal interessante onderwerpen, onder andere:

  • Welke factoren ervoor zorgen dat jij darmklachten hebt
  • Hoe jij jouw darmgezondheid en daarmee onder andere je huid kunt verbeteren
  • Met welke eenvoudige tools jij jouw hormoonbalans kunt verbeteren
  • Welke stofwisselingstypes er zijn vanuit de Ayurveda en wat daar praktisch bij past qua voeding


Hierdoor val je gemakkelijker af en krijg je energie voor 10!