Experts in resultaat

In 5 stappen naar resultaat

De Fuego Methode zorgt in 5 stappen voor gegarandeerd resultaat. In de voorbereiding vul je een eetdagboek in en stel je een overwinningsplan op. We bespreken deze tijdens de intake. Dit overwinningsplan is de leidraad voor jouw succes

In het traject gaan we meerdere keren meten om te kijken hoe we het slimst jouw overwinningsplan uitvoeren. Deze opbouw zorgt ervoor dat je als klant in de actiestand wordt gezet. In de voorbereiding weet je wat precies voor jou de relevante onderwerpen zijn om te ontdekken in de Fuego Methode

Daardoor kom je goed voorbereid op de intake en consulten. En dat zorgt ervoor dat we op een hoger level kunnen werken met elkaar, waardoor jij sneller en beter resultaat behaalt.

It’s not just about losing the weight, it’s about losing the lifestyle and mindset that got you there

Dit is wat anderen zeggen over hun ervaring met de Fuego Methode

minke gipskruid
Minke Maat
5/5

Over de Fuego Methode online:

Ik vind het nu al weer motiverend, erg fijn weer zo!

En compliment voor de opbouw, al die inhoud en extra’s, EN die toffe foto’s van jou!

wwww.minkemaat.nl

Iris
Iris
5/5

Zonder de tips, tricks, enthousiasme en vertrouwen van Marloes zou het me nooit zijn gelukt. Nog maar 3 kg en dan zit ik op mijn uitgesproken doel van de intake!

En zoveel vertrouwen gekregen dat we het einddoel nog een beetje omlaag hebben bijgesteld. Dankzij Marloes weet ik bovendien zeker dat dit een verandering is voor altijd! Ik zal nooit meer zijn waar ik begonnen ben de dag dat ik me bij Fuego meldde.

En nog veel belangrijker: dat het zoveel verder gaat dan de weegschaal. Energie voor tien, ontzettend veel meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Zo trots als ik in de spiegel kijk.

En dat allemaal zonder honger, zonder gevecht. Juist met het gevoel dat ik elke dat luxe eet. Dit zonder dat het duurder is, want ik hoef geen rommel meer te kopen.
Iedereen die er naar vraagt beveel ik jullie warm aan!
Het leven lacht me weer toe. Het is zoveel lichter en positiever dan ooit.

Dankbaar voor Marloes en de Fuego Methode!

Linda ter Braak
Linda ter Braak
5/5

Marloes is een zeer ervaren en kundige orthomoleculaire diëtiste. Ik heb een compleet nieuwe levensstijl aangepast na haar adviezen en de Fuego Methode. Dankjewel voor al je hulp!

Steven Zwerink
Steven Zwerink
5/5

De behoefte aan “snaaivoer” (koekjes, chips, chocola, etc.) is helemaal verdwenen! Ik eet voldoende tijdens de maaltijden, zorg dat ik geen honger heb en zorg voor goede producten.

Ik vind het ook gewoon leuk om er mee bezig te zijn! Ik heb geleerd om goed voor mezelf te zorgen. Ik merk dat mijn lichaam dat waardeert en daardoor ga ik nog beter voor mezelf zorgen. Het is een soort positieve spiraal dankzij de Fuego Methode.

Diana Vermeij
Diana Vermeij
5/5

Ik heb jaren last gehad van een opgeblazen buik en andere vage klachten. Van allerlei zaken en diëten heb ik geprobeerd. Ook mijn huisarts wist niet wat er aan de hand was.

Totdat ik de Fuego Methode ben gaan toepassen. Ik heb veel geleerd en veel inzichten erbij gekregen. Ik wist zelfs niet dat suikers dit konden aanrichten…

Ik ben Marloes en haar collega’s erg dankbaar, het resultaat is geweldig en ik had zelf nooit zover kunnen komen! Op naar een gezond 2022, zonder maag- en darmklachten

Letter M
Mandy
5/5

“Opruimen, opbouwen en herstellen”, luidt het strijdplan van Marloes en de Fuego Methode. Ze kijkt verder dan mijn opgezette buik, ziet waar het misgaat. 

Even geen tarwe en zuivel, maar wel andere multivitamine, probiotica en andere orthomoleculaire middelen. Daar hangt vast een enorm prijskaartje aan? Dat valt dus allemaal reuze mee. Diezelfde middag kreeg ik via de e-mail het uitvoerige behandelplan, met een paar handige receptjes.

Annemarie L.
Annemarie L.
5/5

Ik heb van alles geprobeerd en altijd zonder resultaat. Verschillende diëten heb ik gedaan en ik ben bij meerdere diëtisten geweest onder begeleiding.

Sindsdien ik met de Fuego Methode werk, merk ik dat ik resultaat heb. Ik ben inmiddels 17 kilo afgevallen en ik wil nog een paar kilo extra afvallen. Het gaat stap voor stap elke keer beter. En het fijnste vind ik dat ik lekker blijf eten. Dat had ik totaal niet verwacht!

dorothee-loorbach_goed-e1526579237621
Dorothée Loorbach
5/5

Het boek de Fuego Methode is lekker leesbaar en praktisch geschreven. Ik heb het boek in een uur uit gelezen en ben dezelfde avond al begonnen met het eerste recept. 

Sindsdien maak ik bijna dagelijks wel iets uit het boek, omdat de recepten eenvoudig, lekker en gevarieerd zijn, omdat je dezelfde ingrediënten voor meerdere gerechten kunt gebruiken en vooral omdat ik me fitter voel. Aanrader!

Sophie Kamphuis
Sophie Kamphuis
5/5

Dit jaar besloot ik dat ik eens écht toe wilde komen aan mijn goede voornemens. Meer energie in een lijf waarin ik me zeker en prettig voelde stond al lang op mijn wensenlijstje. De afgelopen jaren deed ik, zoals zoveel mensen vermoed ik…

…steeds weer pogingen om te werken aan mijn eetpatroon.

Echter kwam ik er steeds weer achter dat dit zonder hulp niet voor mij is weggelegd.

Vaak deed ik maar wat, las ik online weer over een dieet dat me wel wat leek en ging ik een tijdje ‘all the way’ om te werken aan mijn eigen doelen. Ik hield dit steeds een tijdje vol, maar na een aantal weken was de verleiding en de drang naar ongezond eten toch groot.

Tot ik online op de praktijk van Fuego stuitte. Ik las op de website over hun Fuego Methode om te werken aan een gezond lichaam met 
pure producten. Dit sprak me meteen aan!

Na de eerste afspraak had ik meteen al een goed gevoel en bovendien erg veel zin om te werken aan een nieuwe ik.

Jo-Anne heeft echt gekeken naar hoe de Fuego Methode zo goed mogelijk ingepast kon worden in mijn leven en heeft me hierbij praktische tips gegeven.

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder na mijn eerste afspraak en kan ik zeggen dat ik vanaf de eerste paar weken veel meer energie heb en daardoor met name weer zin heb om in het weekend leuke dingen te gaan doen en te sporten.

Een echte eye opener voor mij was het eten van drie maaltijden per dag met voedzame producten, zodat mijn bloedsuikerspiegel niet meer schommelt.

Daarnaast heb ik ook geleerd welke producten voedzaam zijn voor mijn lichaam. Dit kan ik zeker merken doordat ik geen last meer heb van dipjes of suiker cravings.

Hoewel ik in eerste instantie het traject niet aan ben gegaan om af te vallen, ben ik nu al zeker 7 kilo kwijt in een paar maand tijd. Dit zorgt er mede voor dat ik weer lekkerder en strakker in mijn vel zit!

Tegen iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen: probeer het! Je leert in de praktijk te luisteren naar je eigen lichaam door voeding te gebruiken zoals het oorspronkelijk bedoeld is!

Wat mij betreft dus écht een aanrader!

Jolanda Delogu
Jolanda Delogu
5/5

Marloes heeft mij op een hele fijne manier geholpen om af te vallen. Ze kijkt en denkt met je mee en helpt daar wat voor mij het beste kan zijn. Mijn streven was 20 kg. 

Ik was bang dit niet te redden maar ben toch 25 kg afgevallen, in 7 maanden 20 kg en de maanden daarna nog eens 5 kg en dat heeft weinig moeite gekost omdat het heel divers is, ik ben gek op groente. Mijn suiker honger is gestild doordat je gevarieerd eet. De tips neem ik ter harte. Fijn om Marloes te hebben als achterban, een stok achter de deur omdat het ook belangrijk is om het zo te houden.